Ασθενοφορα Total Aid
Καλωσήρθατε στην

TOTAL AID

Η εταιρεία TOTAL AID δραστηροποιείται στο τομέα της υγείας από το 2012 και αποτελείται από 13 Κινητές Μονάδες Ασθενοφόρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στη πρόληψη, διάσωση, διάγνωση, και θεραπεία κάθε ανθρώπινης νόσου.

Η Totalaid πρωτοπορεί στην ανάπτυξη δικτύου με συνεργαζόμενα Ιδιωτικά Ασθενοφόρα, ώστε να παρέχουμε άμεση κάλυψη και στο πίο απομακρυμένο σημείο της Ελλάδας

Σκοπός της εταιρείας είναι η άμεση διακομιδή ασθενών χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα μεταφοράς, όπως ασθενοφόρα, πλοία, σκάφη, τρένα, αεροπλάνα σε οποιοδήποτε χρόνο, τόπο και χώρο.
Οι Κινητές Μονάδες TOTAL AID στελεχώνονται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό, εκπαιδευμένους πιστοποιημένους διασώστες, νοσηλευτές και ιατρούς σε 24ωρη κάλυψη.
Η ταχύτητα επέμβασης, η γνώση στην αντιμετώπιση περιστατικών, η ανθρώπινη προσέγγιση και ο αυστηρός επαγγελματισμός των συνεργατών μας εγγυώνται την καλύτερη δυνατή φροντίδα των ασθενών σε κάθε περίπτωση επείγουσας ανάγκης για άμεση διακομιδή.

Επίσης, η εταιρία διαθέτει αεροδιακομιδή με την παρουσία εξειδικευμένου ιατρού, εντατικολόγου, για να ελαχιστοποιηθεί η αγωνία κάθε επείγουσας εναέριας μεταφοράς ασθενούς ή τραυματία.
Όλες οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες είναι εφοδιασμένες με το κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό.

Η TOTAL AID συνεργάζεται με διαγνωστικά κέντρα, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας , κέντρα αποκατάστασης, ασφαλιστικές εταιρίες και ιδιωτικές κλινικές.
Προσφέρεται μεγάλη γκάμα ιατρικής φροντίδας με την παρουσία ασθενοφόρων και για υπηρεσίες όπως σε: δήμους, λιμάνια και θαλάσσιες συγκοινωνίες και αεροδρόμια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, επαναπατρισμοί, αθλητικές εγκαταστάσεις, αθλητικούς συλλόγους και διεξαγωγή συλλόγων, συναυλίες και μεγάλες υπαίθριες εκδηλώσεις, χιονοδρομικά κέντρα, συνέδρια και ομιλίες.
Γίνεται χρήση καινοτόμων εργαλείων της τεχνολογίας, όπως είναι το πρόγραμμα τηλεϊατρικής που διατίθεται δωρεάν προς όλους τους πελάτες της εταιρίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Παναγιώτης Στραβούλης
CEO Total Aid
Περιπτώσεις Βοήθειας

Μας επιλεγετε γιατι...

Υπηρεσίες διάσωσης και άμεσης μεταφοράς ασθενών και τραυματιών, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων με μια ευρύτατη γκάμα εξειδικευμένων διακομιστικών μέσων όπως ασθενοφόρα – αυτοκίνητα, αεροπλάνα – ασθενοφόρα, αεροπλάνα και ελικόπτερα πολιτικής αεροπλοΐας, τραίνα, σκάφη και ταχύπλοα και κάθε συναφές προσιτό μέσο που είναι πρόσφορο για τον σκοπό της ασφαλούς, βέλτιστης και συντομότερης κατά το δυνατό διεκπεραίωσης του εκάστοτε περιστατικού. Για την επίτευξη της ασφαλούς διακομιδής από οποιονδήποτε τόπο και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας η εταιρεία συνεργάζεται με εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό και εξωτερικούς συνεργάτες, όπως εκπαιδευμένους οδηγούς ασθενοφόρων, διασώστες, νοσηλευτές, ιατρούς κ.λ.π.
Υπηρεσίες νοσηλείας κατ’ οίκον με τη συνεργασία έμπειρων και εξειδικευμένων νοσηλευτών. Συγκεκριμένα η εταιρεία συντονίζει και οργανώνει την παροχή νοσηλευτικής φροντίδας τόσο δια μέσου του προσωπικού της όσο και με τη συνεργασία νοσηλευτών – εξωτερικών συνεργατών.
Ιατρικές υπηρεσίες σε χώρους αποκλειστικούς και ανεξάρτητους από κάθε άλλη εργασία και αντικείμενο της εταιρείας, και συνεργαζόμενη για το σκοπό αυτό με ιατρούς διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων.
Κλειστε Ραντεβου

Συχνες Ερωτησεις

Οι τιμές κυμαίνονται απο την απόσταση που καλείται να καλύψει το ασθενοφόρο, απο την ιδιομορφία της κατάστασης του ασθενούς (π.χ. αν χρειάζεται ειδικός γιατρός ως συνοδεία) και πολλά άλλα.
Ενδεικτικά όμως μια μέση τιμή για απλή μεταφορά σε κλινική ή νοσοκομείο εντός Αθηνών ξεκινάει απο 40 € .
Αυτή τη στιγμή εξυπηρετούμε σχεδόν όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Προσπαθούμε ομως με συνεργαζόμενες εταιρείες να καλύπτουμε ακόμα και τις πιό απομακρυσμένες περιοχές.
Το δίκτυο των ασθενοφόρων μας είναι απο τα πιό γρήγορα. Ανάλογα όμως με την απόσταση και την αυξημένη κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο, ο χρόνος μπορεί να διαφέρει. Συνήθως φτάνουμε στον ασθενή, εντός 15 λεπτών.
Τα ασθενοφόρα μας είναι εξοπλισμένα με σύστημα γεωεντοπισμού GPS οπου βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο την θέση του ώστε να υπάρχει πίο άμεση ανταπόκριση!
Μέσα στο ασθενοφόρο μαζί με τους εξειδικευμένους νοσηλευτές, μπορεί να υπάρχει και ένας συνοδός.
Το προσωπικό μας, εργάζεται σε βάρδιες και είμαστε άμεσα έτοιμοι, 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες το χρόνο!